.Kantoorinspiratie 2.0: 5x Planq Cubic kasten

Flexwerken, meer groen en een huiselijke sfeer. Dat kun je prima onder kantoorinspiratie 2.0 schalen. Bij Planq slaan we het hele 1.0 gedeelte overigens sowieso over. Van open ruimtes naar meer privacy, van kil en kaal naar groen en sfeervol van ‘Hé, dat is mijn plek’ naar lekker flexen à la 2021. Hoe? Met duurzame, modulaire én op order gemaakte Cubic kasten. Cubics are your best business plan.

 

.I Cubic kasten als room dividers

Hoe geef je een megaruimte meer sfeer zonder er een doolhof-achtige blokkendoos van te maken? Je tijd is om. Met Cubic kasten. Met de Cubics geef je open ruimtes privacy én sfeer, zonder de boel dicht te hoeven timmeren. Tussen meerdere bureau’s of kantoortuinen, een ruimtelijke scheidingswand voor de open keuken of een rommelig hoekje dat op deze manier ook rommelig mag blijven? Cubic kasten zijn perfecte multifunctionele room dividers. Multifunctioneel? Jawel, want je hebt nog 4x kantoorinspiratie tegoed.

 

.II Cubics als display system

Kantoorinspiratie is 9 van de 10 keer gericht op het praktisch én sfeervol inrichten van kantoren. Cubic kasten in de rol van display systems tikken ze allebei aan. Boeken, planten (wait for it), prototypen of de gloednieuwe collectie een mooie plek geven? Cubics. Daarnaast kan er in de Cubics ruimte worden bewaard om een televisie of monitor op te hangen. Ideaal voor een promovideo, de huidige cijfers of onzinnige YouTube-filmpjes tijdens de vrijdagmiddagborrel. Ook spullen die je liever minder in de spotlight zet, hebben een eigen plekje in de Cubics. Zo kun je naast open vakken de vakken ook afsluiten met (push to open) deurtjes. Hadden we al iets genoemd over maatwerk? Een display system waar je u tegen zegt, maar jij mag tutoyeren.

 

.III Cubic kasten zijn next level storage systems

Storage systems (lees: onze duurzame lockers) zijn hét voorbeeld van kantoorinspiratie 2.0. Waar we voorheen nog ver weg moesten blijven van het bureau van Anita van de administratie, zijn flexplekken in 2021 echt niet meer zo vreemd. Sharing is caring, zeker in een tijdperk waar niet iedereen fulltime (op kantoor) werkt. Het excuus van spullen heen en weer slepen tackel je vervolgens met digitaal beveiligde lockers. Naast het gebruik voor flexplekken en tijdelijk opbergen, zijn de enkele houten lockers ook populair in open room dividers. Wie zegt dat storage systems kil en sfeerloos moeten zijn?

 

.IV Groen, groener, groenst met Cubics plantenbakken

We warmden je al even op met het idee van planten in Cubic kasten. Dit is al top kantoorinspiratie voor de storage systems, maar wat dacht je van al dat groen nóg beter tot zijn recht laten komen in fancy Cubics plantenbakken? Omdat je je Cubics vanuit alle mogelijke accessoires zelf samenstelt, bepaal je - mede met single of dubbele plantenbakken - ook zelf hoeveel groen je terug laat komen. Zo kun je dat hippe idee van de kantoortuin ook gewoon heel letterlijk nemen. Keep growing!

 

.V Lekker informele kantoorinspiratie

Mogen we even wat handen zien voor een meer informele kantoorsetting? Wie verwacht er überhaupt dat we de hele dag op een bureaustoel achter een bureau zitten? Naast de cozy hoekjes en lounges die je creëert met Cubic kasten als room divider, kun je in de Cubics zélf ook een informeel zitvlak creëren. Een telefoontje, inspirerend boek of gewoon even wat mailtjes afhandelen met een laptop op schoot? Daarvoor mag je jezelf best op de kast jagen. Met een bank aan de andere kant heb je een goede setting voor een informeel werkoverleg of een nog informelere vrijdagmiddagborrel.

 

.Cubic kasten: maatwerk, modulaire én duurzame kantoorinspiratie

Room dividers, storage systems, display systems of als onderdeel van een letterlijke kantoortuin: de maatwerk Cubics zijn zo veel meer dan een handige opbergkast. Op basis van enkele of dubbele vakken stel je met onze duurzame materialen, componenten en accessoires je eigen modulaire Cubic samen. Groot of klein, in allerlei kleuren en altijd duurzaam. Wist je bijvoorbeeld dat het hout wat we gebruiken voor 85% van gerecycled hout afkomstig is? En natuurlijk met PlanqTextile, zodat alles toch weer op zijn pootjes terecht komt. Closing the loop, that’s how we roll.

Previous
Previous

.Reveal your Rebel: steel frames, stackable and sustainable

Next
Next

.Textiel recyclen: zo doen we dat bij Planq